Pályázat
Vissza a főoldalra

Bemutatkozunk

Cégünk az In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft. leányvállalataként alakult 2002-ben. Teljes körű szolgáltatásainkkal ellátjuk a cégcsoportunk által tulajdonolt és külsős megbízás alapján üzemeltetett irodák, ipari, kereskedelmi ingatlanok és munkásszállók mindennapos működéséhez szükséges általános karbantartási feladatokat csakúgy, mint a komplex ismereteket igénylő, bonyolultabb gépészeti javításokat, megelőző és állagmegőrző munkálatokat.

A szakképzett humán erőforrás és a kiváló infrastruktúra felépítése rövid időn belül megteremtette a piaci terjeszkedés lehetőségét, így az AMD Services Kft. az üzemeltetett ingatlanaink mellett ma már jelentős külsős ügyfélkört tudhat magáénak.

Tevékenységünk védjegye a gyors és szakszerű szolgáltatásnyújtás és versenyképes árszabás. Karbantartóink a hibabejelentéstől számítva akár 30 percen belül ügyfeleink rendelkezésére állnak Budapest egész területén.

Kollégáink a legapróbb szerelési és javítási munkálatoktól a tervszerű megelőző karbantartásig minden területen az Önök rendelkezésére állnak. Amennyiben árainkról vagy szerződéses feltételeinkről szeretne bővebb információt, kérjük, hívja a 24 órás ügyeleti számunkat (30/251-9588), vagy kérje e-mailben személyre szabott ajánlatunkat.